A Kazinczy Ferenc EarlyAct Club a Takarítási Világnap alkalmából megtisztította az iskolával szemben lévő játszóteret a szeméttől. A gyerekeket megdöbbentette az a temérdek cigaretta csikk, amit a területen találtak. Ezt látván azt a kérdést tették fel, hogy a tőlük jóval idősebb emberek miért nem érzik maguknak a szűkebb környezetüket, és miért nem óvják ?

Az akciót támogatta a NYÍRVV Nonprofit KFT, akik kesztyűket és zsákokat biztosítottak a tanulóknak.

https://szon.hu/.../tobb-zsaknyi-szemetet-es.../...

 

XI. Rotary Futófesztiválon , félmaraton  távon, férfi egyéni versenyszámban a 12-18 éves korosztályban tanítványunk Méhész Mátyás az I. helyezést érte el. A versenyen részt vett kolléganőnk is, aki  szintén a félmaraton távot teljesítette.

A Kazinczy Ferenc EarlyAct Club tagjai részt vettek a Csillagfutáson.

A jótékonysági futóverseny bevételét a szervezők a Jósa András Kórház Onkológiai osztályának ajánlják fel.

Külön öröm volt számukra, hogy a futóverseny helyszínén, a Bujtosi Városligetben felfedezték az általuk festett mesés hulladékgyűjtők egyikét.

 

 

2021. 09. 17-én lehetősége volt a két 6. osztálynak részt venni a Vikár Sándor Zeneiskola HANGSZERT A KÉZBE két programján:- Hangosfilm, zenés színház – a musical és a filmzene világa (Szabó Károly és Szabó-Bira Zsuzsa előadása)- Depiből a happybe, avagy hangulatvariációk Ed Shirantól a Mettalica-ig - Tamas Sumeghi és Bakonyi Bálint interaktív előadása.
A két előadás között is lehetőség volt a zenei játszótér (hangszerkiállítás) látogatására, a hangszerek kipróbálására.

 

Képes híreink