Köszöntő a 2021/2022-es tanévhez
 
 

„ Az iskola dolga, hogy megtaníttassa velünk, hogyan kell tanulni, hogy felkeltse a tudás iránti étvágyunkat, hogy megtanítson bennünket a jól végzett munka örömére és az alkotás izgalmára,hogy megtanítson szeretni, amit csinálunk,és hogy segítsen megtalálni azt, amit szeretünk csinálni. „

(Szent-Györgyi Albert)

Kedves Látogató!

Szeretettel és tisztelettel köszöntöm iskolánk megújult honlapján a 2021/2022 tanévben.

Ez a portál segít Önnek abban, hogy széleskörű tájékoztatást nyújtsunk intézményünkről, ezáltal megmutatva hogy mit és hogyan dolgozunk, mire illetve kikre vagyunk büszkék, milyen hagyományokat ápolunk.

Nevelőtestületünk célja, hogy olyan tanulókat bocsásson ki iskolánk falai közül, akik igényesek, törődnek saját testi és szellemi fejlődésükkel, szeretik és védik a természetet, észreveszik a világ sokszínűségét, elfogadják a másságot.
Törekvésünk, hogy diákjaink megalapozott, jól hasznosítható tudással, és az alapvető erkölcsi normák birtokában fejezzék be általános iskolai tanulmányaikat. Ezért olyan iskolát szeretnénk, ahol tanulóink nyugodt, szeretetteljes légkörben, hagyományainkat megismerve nőhetnek fel, életkori sajátosságaiknak megfelelő módon szerezhetnek ismereteket, képességeiket sokoldalúan bontakoztathatják ki. Olyan iskolát szeretnénk, ahová a szülők szívesen hozzák gyermekeiket. Olyan iskolát szeretnénk, ahol a nevelőtestület minden tagja érzi munkájának fontosságát. Olyan iskolát szeretnénk, amely a hagyományok megőrzése mellett képes megfelelni a társadalmi elvárásoknak, a tanulók, a szülők, a fenntartó igényeinek.

Aktuális híreket, friss információkat, vidám képeket találhat itt az ide látogató. Reméljük honlapunk választ ad minden kérdésére.

Üdvözlettel:

Tóthné Buszlai Brigitta

mb. tagintézmény-vezető